Actriu, comunicadora, narradora oral i directora.

Titulada en art dramàtic per l’escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona, el 2016 funda conjuntament amb Judith Corona i Laia Pujol, la companyia Les Fugitives. Des de llavors, ha estat al capdavant del projecte creant, interpretant i dirigint espectacles teatrals de curta i llarga durada. Durant els quasi cinc anys de trajectòria, Les Fugitives han creat tres microteatres, un espectacle de carrer i tres obres de teatre que s’han pogut veure al Teatre del Raval, a la Sala Atrium, a la Vilella i a la Sala Fènix. A més a més, la companyia ha portat de gira tots els seus espectacles.

Malgrat ser llicenciada en periodisme, les arts escèniques sempre han estat la seva passió, per això combina els estudis d’interpretació amb el Màster d’Estudis Teatrals coordinat per l’Institut del Teatre i la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzant-se en teoria i pràctica dels processos teatrals.

En el món audiovisual, ha realitzat diferents curtmetratges dirigits per l’ESCAC i altres productores. A més a més, ha realitzat modelatges per a diverses marques de roba. Actualment, combina la feina d’actriu amb la de narradora oral explicant relats a llibreries i biblioteques d’arreu de Catalunya.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies